Gebruik

Neem 1 a 2 tabletten in met voldoende water ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit. Voor een maximaal effect in te nemen op een niet al te volle maag. Neem niet meer dan 2 tabletten per etmaal.

Hoe snel werkt Erectakraft?

U voelt zich heel ontspannen en raakt opgewonden, ongeveer 1 uur na de inname van Erectakraft. Doordat de spieren rond de bloedvaten in de penis ook ontspannen en de bloedtoevoer wordt gestimuleerd, worden de bloedvaten wijder. Het bloed stroomt makkelijker naar de penis en de zwellichaam kunnen zich beter vullen met bloed. U merkt al snel dat u in staat bent om meerdere malen een harde erectie te krijgen. Het effect van Erectakraft zal ongeveer 5 uur lang aanhouden.

Waarschuwing:

Buiten bereik van kinderen houden. Droog en donker bewaren bij kamertemperatuur (tussen de 15 graden tot 25 graden Celsius)

Ingrediënten

Erectakraft is samengesteld uit krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten, terwijl de werking wel lijkt op andere chemische middelen. Uit de testen blijkt dat 1 tot 2 tabletten Erectakraft dezelfde werking heeft als 2x 50mg van een ander middel. Echter heeft Erectakraft geen bijwerkingen en is zonder doktersrecept verkrijgbaar.

Ingrediënten

Maca Dry Extract 50mg
Guarana Extract 50mg
Kola Nut Extract 50mg
Muira Puama Extract 50mg
L-Taurine 50mg
Zinc Monomethione 41,7mg
Vitamine B3 27,6mg
Ginkgo Biloba 20mg
L-arginine 10mg

Overige ingrediënten: Cellulose microkristallijn, Calcium fosfaat di hydraat, Croscarmellose sodium, Magnesiumstearaat, Sillicum dioxide, Titaniumdioxide HydorxypropylMethyl cellulose

Guarana extract heeft seksueel stimulerende werking. In Brazilië werd dit kruid al lang beschouwd als een krachtig afrodisiacum. Guarana zorgt ook voor betere en langere prestatie, omdat het uithoudingsvermogen beter word.

Kola Nut extract is een bekende stimulerende Afrodisiacum, die in Afrika al heel lang werd gebruikt. Volgens Daniel Gagnon, medische drogist en auteur van Liquid Herbal Drops is Kola Nut een must in het seksleven.

Muira Puama is een natuurlijke lustopwekker en dat is bewezen door een klinisch onderzoek. Muira Puama werd vroeger ook al als een lustopwekkend en stimulerend middel vaak gebruikt door Braziliaanse en Peruaanse indianen. Muira Puama is op dit moment de beste natuurlijke kruid tegen erectieproblemen en gebrek aan seksuele lust.

Zinc Monomethione is belangrijk voor de algemene seksuele gezondheid. Het verhoogt de productie van testosteron, die belangrijk is voor de potentie en seksuele ontwikkeling. Ook bevordert het de mobiliteit van de zaadcellen.

Ginkgo extract (Ginkgo Biloba) stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen doordat de wand van de bloedvaten verwijdt.

L- Arginine werkt lustopwekkend en zorgt voor de verwijding van de bloedvaten. Dat geeft een zeer positieve uitwerking op de erectie.

Calcium zorgt ervoor dat u ontspannen wordt en gaat zenuwspanning en prikkelbaarheid tegen.