Dit 100% natuurlijke erectiemiddel voldoet aan de eisen van de moderne man

Dit 100% natuurlijke erectiemiddel voldoet aan de eisen van de moderne man.

Voor een gemiddelde moderne man is regelmatige seks zeer belangrijk. Dus ziet u een goed seksleven als één van de belangrijkste levensbehoeften? Erectakraft verbetert uw seksuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner optimaal genieten van langdurige seks. Van Erectakraft raakt u snel opgewonden en ontspannen. Uw erectie blijft langdurig hard en u geniet daardoor langer van seks.

Erectakraft stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, waardoor de bloedvaten in de zwellichamen verwijden en zich beter kunnen vullen met bloed. Dat betekent voor u een superharde erectie die langdurig aanhoudt zelfs als u al een orgasme heeft gehad!

Erectakraft heeft een positieve invloed op uw hormoon huishouding waardoor het uw lustgevoel versterkt. Dit verhoogde lustgevoel zorgt dat u meer zin in sex heeft. U zult dus vaker zin in sex hebben maar ook vaker sex kunnen hebben.

Wat doet Erectakraft dat andere erectiepillen niet kunnen?

Wat doet Erectakraft dat andere erectiepillen niet kunnen?

Naast het stimuleren van de doorbloeding naar de erogene zones van de man versterkt Erectraft ook het lustgevoel bij de man. Mannen met een laag prolactine hebben relatief snel weer zin in sex nadat ze zijn klaargekomen. Prolactine is een eiwit hormoon, nauw verwant aan groeihormonen, dat de afscheiding van melk van vrouwen stimuleert. Dit hormoon is ook aanwezig in het mannelijke lichaam. Een teveel van dit hormoon kan bij mannen borstvorming stimuleren en een verlaging van het libido waardoor het moeilijker wordt om een erectie te krijgen en u minder zin in sex heeft. Het is de kracht van Erectakraft om het lustgevoel te versterken wat het een seksueel wondermiddel maakt.

Uit onderzoek in Duitsland is gebleken dat na het orgasme van de man de prolactinespiegel stijgt. Dit zorgt voor een slaperig en ontspannen gevoel bij mannen en onderdrukt het libido waardoor het lustgevoel van voor het orgasme is verdwenen. De meeste mannen hebben pas na enkele uren weer zin om opnieuw te vrijen. Erectakraft versterkt het vermogen om binnen korte tijd meervoudig tot een hoogtepunt te komen.

Echte mannen verbeteren hun sexleven met Erectakraft

Echte mannen verbeteren hun sexleven met Erectakraft

Onderzoek en verbetering van natuurlijke erectiemiddelen hebben er voor gezorgd dat Erectakraft beter werkt dan welk ander natuurlijk erectiemiddel op de huidige markt. De met zorg samengestelde ingrediënten van Erectakraft, hebben een bewezen werking en zijn vele malen beter en sterker dan de ingrediënten in de andere erectiepillen (lees verouderde). Wetenschappelijk onderzoek naar natuurlijke erectiemiddelen staat zeker niet stil. Jaarlijks worden nieuwe onderzoeken gepubliceerd en de uitkomsten hiervan tonen aan dat er natuurlijke middelen zijn, die een echte directe concurrent zijn van de huidige chemische middelen, die de markt van erectieproblemen domineren.

Problemen met het verkrijgen en het behouden van een goede, harde erectie behoren na het gebruik van Erectakraft tot verleden tijd, want deze pil stimuleert op een veilige en natuurlijke manier de kracht van uw erectie, zodat u sneller en langer van de seks kunt genieten. Met Erectakraft krijgt u geen nare bijwerkingen, omdat het 100% natuurlijk is. Voor iedereen die een goed seksleven ziet als een belangrijke levensbehoefte, is Erectakraft een perfect middel. Iedereen weet dat seks belangrijk is voor de relatie op welke leeftijd dan ook. Bovendien geeft seks energie en ontspanning, dus is ook zeer goed voor uw lichaam en geest. Helaas komen bij 25% tot 40% van de mannen vanaf het 40ste levensjaar erectieproblemen om de hoek kijken. Snel en regelmatig krijgen en langdurig behouden van een goede erectie gaat dan met moeite of helemaal niet meer. De erecties zijn dan ook niet meer hard genoeg voor de seksuele activiteit. Voor veel partners is dat een ware ramp, die voor vervelende relatieproblemen kan zorgen. Het is daarom belangrijk om snel een oplossing te vinden. Erectakraft helpt u daarmee! Welke man wil tenslotte niet de seks uit zijn jongere jaren weer ervaren?

Onderzoek naar het orgasme bij mannen

Uit een Duits onderzoek dat is gedaan onder 60 proefpersonen in de leeftijd van 22 tot 31 jaar is het volgende gebleken.

Normaal gesproken hadden deze mannen gemiddeld 19 minuten nodig tussen de sexsessies. Nadat bij deze mannen het hormoon spiegel prolactine was verlaagd bleek dat het voor deze mannen mogelijk was om meervoudige orgasme te krijgen binnen enkele minuten. Medisch psycholoog Manfred Schelowski was verbonden aan dit onderzoek in Essen en zegt hier het volgende over: "We zagen dat na een orgasme bij de man het prolactine niveau stijgt waardoor wij op het idee kwamen om het prolactine niveau laag te houden. Proefpersonen waarbij het prolactine niveau laag was verklaarde een heftiger orgasme te ervaren en sneller weer zin in sex te hebben nadat zij waren klaargekomen. Deze uitslag sluit goed aan bij de hypothese dat het orgasme en lustgevoel gekoppeld zijn aan prolactine en dopamine in de hersenen."